Вчені пояснили, чому електоронні гаджети дуже небезпечні для дітей
Категорія
Технології
Дата публікації

Вчені пояснили, чому електоронні гаджети дуже небезпечні для дітей

Вчені пояснили, чому електоронні гаджети дуже небезпечні для дітей
Джерело:  online.ua

Фахівці Дослідницького інституту CHEO розповіли про негативний вплив смартфонів і планшетів на розвиток дітей та підлітків. Вказано, що про це їм вдалося дізнатися в ході спеціального експеременту, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.
За словами вчених, що електронні гаджети погіршують мозкову активність дітей і загальмовують нормальний розвиток організму. Зловживання гаджетами призводить до розладу сну і нервової системи в цілому.

"Фахівці провели дослідження серед дітей, які занадто багато користуються смартфонами і планшетами. Виявилося, що їхні розумові здібності нижчі від норми і вони страждають загальним погіршенням самопочуття", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що нещодавно вченідовели небезпеку смартфонів через блакитне світіння екранів. Воно викликає утворення токсичної речовини в сітківці.

Раніше стало відомо, що інтернет-сервіс YouTube атакує небезпечний вірус-шпигун, який призначений для викрадення особистих даних користувачів. Уразливими від поширюваного трояна виявилися усі комп’ютери, що працюють на платформі Windows.

Як повідомляв ONLINE.UA, цей  вірус поширюється через посилання, зазначені під відео. Він заманює користувачів в основному корисними додатками і путівниками до комп’ютерних ігор.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?