Це обов'язково станеться: Ані Лорак здивувала планами повернутися в Україну
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це обов'язково станеться: Ані Лорак здивувала планами повернутися в Україну

Це обов'язково станеться: Ані Лорак здивувала планами повернутися в Україну

Опальна українська артистка Ані Лорак, яка живе і веде активну діяльність в Росії, анонсувала масштабний концерт в Україні, який вона планує провести в 2019 році. Своїми планами по поверненню на батьківщину співачка поділилася в інтерв'ю "КП" перед днем народження, який Лорак відзначає 27 вересня, повідомляє ONLINE.UA.

Лорак заявила, що хоче привезти своє шоу DIVA в Україну в такому ж масштабному варіанті, як це було на його прем'єрі в білоруському Мінську.

"Не просто збираюся, я впевнена, що це обов'язково станеться. З нетерпінням чекаю і мрію про зустріч з моїми українськими шанувальниками, про зустріч з тими, хто таку кількість часу зі мною душею і серцем", - підкреслила Лорак, додавши, що концерт запланований її командою на наступний рік.

Слід зазначити, що в день народження Ані Лорак її чоловік Мурат Налчаджиоглу, якого раніше викрили в зраді, привітав співачку. Він назвав її єдиною в своєму житті, незалежно від того разом вони чи ні.

"Дівчинка, яка зробила мені найкращий подарунок у моєму житті - Соню, мою безмежну любов. Кароліна Дива! З днем народження, моя безмежна любов. Бажаю тобі бути здоровою, щасливою, успішною, гармонії в душі і завжди бути під захистом Бога. Ти - одна і єдина. Разом чи ні, ти одна і єдина!" - написав Мурат.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ані Лорак хвалилася фото з відпочинку в Україні, де вона проводила час з друзями на яхті в водах Дніпра.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?