Масове отруєння водою в Макіївці - відома причина
Категорія
Події
Дата публікації

Масове отруєння водою в Макіївці - відома причина

Масове отруєння водою в Макіївці - відома причина
Джерело:  online.ua

Причиною масового отруєння місцевих жителів окупованої Макіївки Донецької області стало те, що питну воду частково дезінфікували марганцем. Про це повідомив представник уповноваженого Верховної Ради з прав людини на Донбасі Павло Лисянський на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.

"Закінчився хлор, тому воду частково дезінфікували марганцем. Саме така причина того, що сталося", - пояснив чиновник.

За його словами, масове отруєння водою вказує на небезпеку, у якій перебувають люди на окупованих територіях.

"Цей випадок яскраво показує, що у людей, які проживають на окупованих територіях Луганської та Донецької областей повністю відсутнє право на життя", – додав він.

Зазначимо, 26 вересня стало відомо, що в Макіївці на окупованій Донеччині сталося масове отруєння людей питною водою через несправну систему її дезінфекції. Спершу до лікарень потрапили 39 людей, серед яких було 2 дітей. Згодом стало відомо, що кількість госпіталізованих внаслідок отруєння питною водою в окупованій Макіївці людей зросла до 43 осіб.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Херсонській області 37 прикордонників отруїлися через хімвикид  в окупованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?