Кремль не зупиниться: Порошенко назвав головну мішень Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль не зупиниться: Порошенко назвав головну мішень Путіна

Кремль не зупиниться: Порошенко назвав головну мішень Путіна
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко заявив, що після окупації Криму головною ціллю очільника Кремля Володимира Путін є окупація Азовського моря. У зв'язку з цим український лідер закликає ООН завадити Росії порушувати свободу міжнародної навігації через Керченську протоку.

Про це він заявив у Нью-Йорку під час 73-ї Генасамблеї ООН, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter президента.

"Незаконно побудувавши міст через Керченську протоку, Росія почала порушувати свободу міжнародної навігації через протоку як для українських, так і для іноземних суден", – зазначив Порошенко.

Він також наголосив, що подібні грубі порушення мають бути припинені як незаконні, у тому числі в рамках Конвенції ООН з морського права.

"Кремль не має наміру зупинятися - після окупації Криму його мішенню сьогодні є окупація Азовського моря. Такі грубі порушення мають отримати рішучу відповідь, включаючи посилення санкційної політики та інші цілеспрямовані заходи", – додав президент України.

Як повідомляв  ONLINE.UA, раніше український лідер Петро Порошенко провів переговори з Генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррешом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?