В США розповіли, як Росія намагається зіпсувати життя всім американцям
Категорія
Політика
Дата публікації

В США розповіли, як Росія намагається зіпсувати життя всім американцям

В США розповіли, як Росія намагається зіпсувати життя всім американцям
Джерело:  online.ua

Держсекретар США Майк Помпео заявив, що влада РФ намагається зіпсувати і ускладнити життя усім американцям перед виборами у Конгрес та місцевих органів влади, повідомляє ONLINE.UA з посиланням CBS.

Окрім того, політик прогнозує, що Кремль повторить своє втручання на проміжних виборах у Конгрес у листопаді.

 Відповідаючи на питання про наміри Кремля, політик наголосив:

"Не маю сумнівів, що РФ докладає всіх зусиль, щоб ускладнити життя усім американцям. Це продовжується десятиліттями, тому американський народ має знати, що уряд США активно працює над тим, щоб РФ, Китай, Іран та Північна Корея, всі ті, в кого є злі наміри по відношенню до Америки, не мали можливості суттєво втручатись в американські вибори. Ми старанно працюємо над цим, і я впевнений, що ми зможемо цього досягти", - сказав голова Держдепу.

За його словами, діюча адміністрація президента США протидіє Росії сильніше, ніж будь-яка інша адміністрація з часів "холодної війни".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ході телефонної розмови з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим державний секретар США Майк  Помпео звинуватив владу РФ  у порушенні домовленостей щодо Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?