Клімкін: тепер Росія - в повній ізоляції
Категорія
Політика
Дата публікації

Клімкін: тепер Росія - в повній ізоляції

Клімкін: тепер Росія -  в повній ізоляції
Джерело:  Укрінформ

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що нинішня сесія Генеральної асамблеї ООН підтвердила повну міжнародну ізоляцію Російської Федерації. З даною заявою він виступив у Нью-Йорку заявив , повідомляє ONLINE.UA. з посиланням на "Укрінформ".

"Я пам’ятаю багато Генеральних Асамблей ООН, і оскільки ми почали (нинішню сесію - ред.) із внесення питання щодо окупованих територій на порядок денний Генасамблеї, я всім кажу, подивіться на результат, подивіться на те, хто як голосував", – підкреслив український дипломат, маючи на увазі низьку підтримку РФ.

Клімкін також наголосив, що це голосування реально показує, в якій ізоляції знаходиться Росія. І на думку міністра, це дає поштовх для Кримської резолюції.

Нагадаємо, 27 вересня Україна, Німеччина, США і Франція почали готувати спільну резолюцію про введення миротворчої місії ООН на Донбас. Цей документ буде представлений на голосування Ради Безпеки ООН.

Як повідомляв  ONLINE.UA, раніше президент Петро Порошенко заявив, що після окупації Криму головною ціллю очільника Кремля Володимира Путін є окупація Азовського моря. У зв’язку з цим український лідер закликає ООН завадити Росії порушувати свободу міжнародної навігації через Керченську протоку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?