Меркель зважилася на жорстку відповідь усім своїм критикам
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель зважилася на жорстку відповідь усім своїм критикам

Меркель зважилася на жорстку відповідь усім своїм критикам
Джерело:  online.ua

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель рішуче заявила, що не збирається залишати свій пост раніше, ніж завершиться її чотирирічний термін перебування на посаді. Таким чином політикиня відповіла усім своїм критикам, які все частіше стверджують, що вона втрачає вплив і більше не може контролювати ситуацію в країні, передає ONLINE.UA з посиланням на Politico.

"Я досі тут, жива і здорова, і планую продовжити роботу", - сказала Меркель у інтерв'ю баварському виданню Augsburger Allgemeine.

Варто зазначити, що канцлерка, яка керує урядом Німеччини з 2005 року, в останні тижні відчувала підвищений політичний тиск у зв'язку з суперечкою довкола колишнього голови контррозвідки Ганса-Георга Маасена. Вибачаючись перед громадськістю цього тижня, Меркель зізналася, що припустилась помилок у справі.

 Зразу ж після цього  кандидаа Меркель, Фолькер Каудер, зазнав поразки на виборах голови фракції ХДС/ХСС у Бундестазі. Програш фаворита канцлерки широко сприймався ознакою того, що вона втратила вплив. Німецький єврокомісар Еттінгер, зокрема, назвав Меркель "кульгавою качкою".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Меркель провела телефонні переговори з президентом України Петром Порошенко, в ході яких поінформувала українського лідера про результати переговорів з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?