Кабмін на "таємному" засіданні вирішив не підвищувати ціни на газ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Кабмін на "таємному" засіданні вирішив не підвищувати ціни на газ

Кабмін на "таємному" засіданні вирішив не підвищувати ціни на газ
Джерело:  interfax.com.ua

Уряд України продовжив дію спеціальних зобов'язань (PSO) із продажу природного газу для потреб населення і теплокомуненерго (ТКЕ) за зниженою ціною до 18 жовтня. Про це розповів прес-секретар прем'єр-міністра Володимира Гройсмана Василь Рябчук, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Продовжили PSO до 18 жовтня", - повідомив він, зазначивши, що рішення було ухвалено на засіданні уряду в п'ятницю.

Зазначимо, що жодних повідомлень про проведення відповідного засідання ані на сайті Кабміну, ані на сторінках уряду в соцмережах не було.

Нагадаємо, постанова Кабміну №187 від 22 березня 2017 року передбачала, що спецзобов’язання з продажу газу населенню і ТКЕ діятимуть до 1 квітня 2018 року, але пізніше уряд продовжив їх до кінця травня, а ще пізніше - до кінця липня, серпня та вересня.

До слова, раніше в.о. міністерки фінансів України Оксана Маркарова заявила, що українцям не варто переживати у випадку підвищення ціни на газ, оскільки субсидії все одно вистачить всім, кому вона необхідна.

Як повідомляв ONLINE.UA,  з 1 жовтня НАК "Нафтогаз України" підніме ціни на природний газ для промислових споживачів.  Вказано, що в залежності від цих показників, НАК пропонує газ за ціною 11-12 тисяч гривень за тисячу кубічних метрів (без ПДВ).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?