Бойовики завдали артилерійського удару на Донбасі: серед бійців ЗСУ багато поранених
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики завдали артилерійського удару на Донбасі: серед бійців ЗСУ багато поранених

Бойовики завдали артилерійського удару на Донбасі: серед бійців ЗСУ багато поранених
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі знову загострюється. Бойовики підсилюють обстріли на усіх напрямках, застосовуючи важке озброєння. В результаті ворожого артилерійського удару четверо українських захисників отримали поранення, але й противник зазнав втрат - відомо про двох знищених і сімох поранених бойовиках.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу бойовики здійснили 34 обстріли по позиціях ЗСУ. З 82-мм і 120-мм мінометів, бойових машин піхоти, зенітних установок, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів вони вели прицільний вогонь в районі Сизого, Станиці Луганській, Новотошківського, Кримського, Авдіївки, Мар'їнки, Катеринівки, Золотого, Золотого-4, Новолуганського, Троїцького, Павлопіля, Новотроїцького, Лебединського та Гнутового. Також ворог завдав артилерійського удару на Приазов'ї.

Увечері 28 вересня бойовики також здійснили провокаційний обстріл недалеко від КПВВ "Гнутове" в той момент, коли ще не завершився пропуск людей. Близько 18:00 окупанти з 120-мм мінометів вели вогонь, коли на пропускному пункті перебувало близько 50 мирних громадян, яких терміново евакуювали в укриття. На щастя, постраждалих серед військових і цивільного населення немає.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі бойовики підірвали магазин, в результаті чого постраждали мирні жителі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?