Не ображай маленьких!: нове фото Путіна на високих підборах висміяли в мережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Не ображай маленьких!: нове фото Путіна на високих підборах висміяли в мережі

Не ображай маленьких!: нове фото Путіна на високих підборах висміяли в мережі
Джерело:  online.ua

Президента Росії Володимира Путіна в черговий раз висміяли в мережі за "махінації" зі зрістом. Користувачі бурхливо обговорюють нове фото Путіна в туфлях з нестандартно високими підборами, відзначаючи, що це взуття більше схоже на жіноче, повідомляє ONLINE.UA.

Володимир Путін на високих підборах (фото - facebook.com/yakovina.ivan)

"Фотка - бомба. Але саме в ній прикольне - це підбори. Вдивіться, у нього майже жіноче взуття", - підписав автор, журналіст Іван Яковина, нове фото Путіна на нестандартних підборах на своїй сторінці в соцмережі.

Цей знімок був зроблений під час візиту російського глави на вечір дружби глав держав СНД в рамках саміту в Душанбе. Користувачі мережі не залишили без уваги нове фото Путіна і дотепно прокоментували його.

"Навіщо він це робить? Начебто в його випадку зростання щось визначає", "Карлик", "Не ображай маленьких!", "Нормальне взуття як для діда 65 років. Навіть майже 66 йому", "На які хитрощі тільки не йдуть ці низькорослі мужчинки"," Пожаліємо малюка", - сміються над Путіним в дивних туфлях користувачі мережі.

Слід зауважити, що це не перше смішне фото Путіна, яке за останні дні з'являється в мережі. Раніше на зріст російського президента звернули увагу під час інавгурації мера Москви Сергія Собяніна. Користувачі припустили, що Путін забув перевзутися в традиційні туфлі на підборах.

 Путін на інавгурації мера Москви Сергія Собяніна (фото - twitter.com/dimsmirnov175)

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що друг Путіна, російський олігарх Аркадій Ротенберг, розповів про хлоп'ячі забави президента Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?