Підрив терористки "Сирени" на Донбасі: на відео викрили черговий фейк бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

Підрив терористки "Сирени" на Донбасі: на відео викрили черговий фейк бойовиків

Підрив терористки "Сирени" на Донбасі: на відео викрили черговий фейк бойовиків
Джерело:  online.ua

Терористка Анна Чабанова, відома на прізвисько "Сирена", загинула на Донбасі в результаті підриву на міні, а не через обстріл ЗСУ, про що заявляють бойовики. Черговий фейк окупантів викрили в мережі по відео з місця загибелі "Сирени".

Український журналіст і військовий експерт Юрій Бутусов повідомив на своїй сторінці в соцмережі подробиці події, вказавши на чіткі факти того, що ЗСУ не причетні до загибелі "Сирени", повідомляє ONLINE.UA.

За даними Бутусова, на автомобілі "Нива", в якому їхала Чебанова та Олег Сокуренко з позивним "Скіф", планувалося доставити трьох бійців на посилення роти 9-го полку бойовиків.А на зворотному шляху терористи планували забрати з передової пораненого найманця. Але на шляху вони підірвалися на міні, що відмовляються визнавати окупанти.

На думку Бутусова, бойовики "складають казки" про запуск українськими військовими протитанкової ракети, щоб звинуватити ЗСУ перед ОБСЄ в зриві Мінських угод.

"Якщо визнати, що підрив стався на міні - то звинуватити українців не вдасться - адже це означає, що ніякого обстрілу і бути не могло. Значить на міну наїхали самі, значить самі й винні, а скільки міна там лежала і хто її встановив - невідомо , і довести неможливо. Хіба мало росіяни своїх бойовиків підірвали на Донбасі, починаючи з Бєднова?", - додав Бутусов.

Експерт підкреслив, що характер пошкоджень машини на відео, яке розповсюдили в мережі бойовики, чітко вказує на мінний підрив. Цей факт викриває черговий фейк окупантів, які звинувачують ЗСУ в ударі по санітарній машині.

Блогер Necro Mancer в соцмережі також відзначає факт того, що з усіх численних фото Чабанової в мережі, немає жодного "медичного". На більшості знімках вона позує зі зброєю, що ставить під сумнів твердження окупантів про те, що "Сирена" була санінструктором.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Анна Чабанова з позивним "Сирена" загинула в районі Коминтерново 27 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?