Вбивство Захарченко: з'явилося фото останньої секунди життя ватажка "ДНР"
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Захарченко: з'явилося фото останньої секунди життя ватажка "ДНР"

Вбивство Захарченко: з'явилося фото останньої секунди життя ватажка "ДНР"
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися кадри з камер відеоспостереження, на яких зображений ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко за секунду до смерті. На них показано, як Захарченко заходить в кафе "Сепар", де стався вибух, повідомляє ONLINE.UA.

Фото Захарченко за секунду до смерті опублікував в мережі офіцер ЗСУ Анатолій Штефан ( "Штірліц"). Він також прокоментував знімок, на якому видно, що "Ташкент" по-джентельменськи пропустив вперед керівницю молодіжного осередку злочинної організації "Оплот Донбасу" Наталію Волкову, що врятувало йому життя.

 Фото Захарченко за секунду до смерті (фото - facebook.com/shtirlitz.info)

"За мить до святкового дня на календарі. Виявляється бути джентльменом не тільки треба, але і для життя важливо. "Ташкент" це довів на власному прикладі. Закєр - вперед", - підписав кадри Штефан.

Вбивство Захарченко - за секунду до вибуху (фото - facebook.com/shtirlitz.info)

У коментарі до останнього фото Захарченко перед смертю користувачі мережі висловили жаль, що немає відео моменту вибуху, в результаті якого загинув ватажок "ДНР". Штефан запевнив, що скоро ці відео будуть оприлюднені.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Москві заарештували колишнього "міністра доходів і зборів ДНР" Олександра Тимофєєва "Ташкента", який вижив під час вибуху, коли був ліквідований Захарченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?