У мережі бурхливо обговорюють зникнення дружини екс-ватажка "ДНР"
Категорія
Події
Дата публікації

У мережі бурхливо обговорюють зникнення дружини екс-ватажка "ДНР"

У мережі бурхливо обговорюють зникнення дружини екс-ватажка "ДНР"
Джерело:  online.ua

Колишній ватажок "ДНР" Павло Губарєв повідомив про зникнення дружини Катерини. Він написав у мережі, що вона поїхала на з'їзд громадського руху "Вільний Донбас", але після цього перестала виходити на зв'язок.

У мережі бурхливо обговорюють зникнення дружини Губарєва, іронічно коментуючи її пропажу, повідомляє ONLINE.UA.

"Губарєв: Катя, повернися, я все пробачу", "Хунта викрала дружину Павла Губарєва. Донбас, вставай!", "Дід Мороз шукає свою Снігуроньку. Але видать і йому доведеться тікати в Росію))", - коментують в мережі зникнення Губарєвої.

Нагадаємо, дружина екс-ватажка "ДНР" Павла Губарєва внесена в базу "Миротворця". Там повідомляється, що з 2014 року вона працює в "міністерстві закордонних справ ДНР", де спочатку була главою, а після заступником "міністра".

 Єкатерина Губарєва (фото з відкритих джерел)

Сам Губарєв в даний час висувається на пост нового глави"ДНР". Він уже представив свою програму і команду.

Павло Губарєв з дружиною (фото - twitter.com)

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в окупованому Донецьку стався вибух, в результаті якого постраждав кандидат на пост нового глави "ДНР" Ігор Хакімзянов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?