У Києв приїде Арнольд Шварценеггер: названа точна дата сенсації
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києв приїде Арнольд Шварценеггер: названа точна дата сенсації

У Києв приїде Арнольд Шварценеггер: названа точна дата сенсації
Джерело:  online.ua

Культовий голлівудський актор Арнольд Шварценеггер їде до Києва. Його візит до української столиці очікується 13 жовтня, повідомляє ONLINE.UA.

Шварценеггер візьме участь у бізнес-форумі Olerom FORUM ONE, про що повідомляється на сторінці заходу в соцмережі. В анонсі зазначено, що світова легенда вперше відвідає Київ. Учасники форуму зустрінуться з "Термінатором" в київському Палаці спорту.

Раніше сенсаційний приїзд Арнольда Шварценеггера в Київ анонсував мер української столиці Віталій Кличко. Він повідомляв, що розмовляв з актором по Skype в день народження Шварценеггера. Після привітань зірка Голлівуду запевнив Кличка, що в найближчі кілька місяців відвідає столицю України.

Мер Києва додавав, що запросив Шварценеггера в столицю України. Кличко впевнений, що Арнольд поділиться з ним своїм губернаторьским досвідом, а також просто зможе "ознайомитися з одним з найкрасивіших міст світу".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що під час зустрічі з Володимиром Кличком Арнольд Шварценеггер пообіцяв, що приїде до Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?