Вставляли гранату в зуби і нескінченно били: українець розповів про звірства і тортури в полоні у бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

Вставляли гранату в зуби і нескінченно били: українець розповів про звірства і тортури в полоні у бойовиків

Вставляли гранату в зуби і нескінченно били: українець розповів про звірства і тортури в полоні у бойовиків
Джерело:  online.ua

Колишній український військовий Володимир Фомічов, який був звільнений з ворожого полону під час обміну, розповів про звірства і тортури, яким його піддавали бойовики в в'язниці. Він зізнався, що досі відчуває травматичні кризи після нескінченного побиття в колонії бойовиків, повідомляє ONLINE.UA.

На своїй сторінці в соцмережі колишній бранець бойовиків детально розповів, яким тортурам його піддали в останній день перед обміном. Його покликали до заступника начальника колонії, де змусили писати прохання про помилування на ім'я "глави ДНР".

"Там же був абсолютно п'яний заступник начальника виправної колонії номер 27 "майор" Ляшенко. Він спочатку просто кілька разів мене вдарив, тому що я, в його розумінні, ворог і укроп. Він відразу ж почав мене бити тільки тому що я, на його думку, надавав йому опір. Потім в самому приміщенні оперативної частини чого тільки не було. Побиття ногами, постріли з пістолета Макарова. Ляшенко разом з курсом Веричем вирізали на моєму передпліччі герб України. Постійні удари берцями в голову і по нирках здавалися нескінченними", - розповів Фомічов про моторошні тортури, які йому довелося пережити в полоні у бойовиків.

Але на цьому ворожі звірства не завершились. Після багатогодинного побиття, бойовики вставили українцеві в зуби гранату і сильно вдарили, в результаті чого у Володимира вилетіла частина зуба. Описуючи приниження і тортури, українець підкреслює, що не вірив, що коли-небудь вони закінчаться.

"І знаєте, що якщо ми любимо свою країну і хочемо жити в ній щасливо, ми не повинні уподібнюватися подібним Ляшенко та Веричам. Мені соромно читати те, що хтось бажає іншим того, що пережив я. Це неможливо читати. Це ганебно", - завершив свою розповідь українець.

Раніше ONLINE.UA публікував відео допиту бойовиками українського героя Павла Котенко, який в 2014 року потрапив до них у полон. У кадрі відображено, як терористи пропонують співпрацю бійцеві ЗСУ, але він відмовився від неї, нагадавши, що давав клятву вірності своєму народові та Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?