Сукня з підтекстом: наряд Меланії Трамп на Генасамблеї ООН викликав суперечку в соцмережах
Категорія
Світ
Дата публікації

Сукня з підтекстом: наряд Меланії Трамп на Генасамблеї ООН викликав суперечку в соцмережах

Сукня з підтекстом: наряд Меланії Трамп на Генасамблеї ООН викликав суперечку в соцмережах
Джерело:  online.ua

У соцмережах вже кілька днів не згасають суперечки з приводу чорної сукні Меланії Трамп, в якій перша леді США з'явилася на відкритті Генасамблеї ООН в Нью-Йорку. Справа в тому, що в той день в соцмережі запустили акцію на підтримку жертв сексуальних домагань, тому користувачі не виключають, що своїм вбранням дружина Дональда Трампа вирішила підтримати її, повідомляє ONLINE.UA.

Організатори акції запустили в соцмережах хештег #BelieveSurvivors (# ВірюВижившим), щоб показати всім, що вони вірять розповіді Христини Блейз Форд, яка звинуватила кандидата до Верховного суду Бретта Кавано в сексуальних домаганнях. Слідом за нею й інші жінки звинуватили кандидата, висунутого Дональдом Трампом, в тому ж самому.

І хоча Трамп відкидає всі звинувачення на адресу Кавано, його дружина, на думку користувачів мережі, вирішила тонко потролити президента. Вони влаштували суперечку з приводу чорної сукні Меланії Трамп, в якій побачили прихований підтекст і сенс.

"Я думаю вона це робить на зло Трампу, тролить його тонко. І куртка "Мені все одно" після скандалу зі зрадою, і костюм білий в стилі Хілларі після іншої порнозірки, зараз одяглася в чорне. Неспроста це і начебто ні до чого не причепишся" , "Меланія одягла чорну сукню в той самий момент, коли ми підтримуємо жертв сексуальних домагань. Не так очевидно, як напис на куртці "Мені все одно", але з усіх кольорів вона вибрала цей ...", "Хто-небудь ще помітив, що Меланія сьогодні в чорному? Можливо, це збіг, а якщо ні?", - коментують в мережі наряд Меланії Трамп на Генасамблеї ООН.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меланія Трамп опинилася в гучному скандалі через своє вбрання, в якому вирушила на зустріч з дітьми нелегальних мігрантів. Тоді перша леді США вдягла куртку з написом "Мені правда все одно, а вам?", який розцінили як небажання Меланії Трамп цікавитися проблемами біженців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?