Ми закохалися один в одного: Трамп зробив дивну заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми закохалися один в одного: Трамп зробив дивну заяву

Ми закохалися один в одного: Трамп зробив дивну заяву
Джерело:  CNN

Президент США Дональд Трамп заявив, що вони з лідером КНДР Кім Чен Ином закохалися один в одного. Він назвав відносини з північнокорейським главою дуже близькими, що підтверджують "красиві і відмінні" листи Кім Чен Ина, написані після мирних переговорів з Трампом, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

"Я був жорстокий, і він теж. Ми рухалися то вперед, то назад, а потім ми закохалися. Він писав мені красиві листи, і це були відмінні листи", - заявив Трамп.

Він відразу ж припустив, що його заяву про закоханість з Кім Чен Ином назвуть "антипрезидентською" і розкритикують в ЗМІ. "Трамп сказав, вони закохался, як жахливо", - передражнив пресу американський лідер.

Трамп підкреслив, що до саміту в Сінгапурі, США і Північна Корея стояли на межі війни, але після мирних переговорів "все стало добре". Американський глава додав, що був налаштований дуже серйозно по відношенню до КНДР, та й Кім Чен Ин мав такий же настрій. Президент США радий, що їм з Кім Чен Ином вдалося досягти важливих домовленостей, реалізацією яких вони активно займаються.

Нагадаємо, на початку вересня в Білому домі повідомили, що отримали чергове "тепле і дуже позитивне" послання від лідера КНДР. Крім того, сам Трамп заявив, що планує "незабаром" зустрітися з Кім Чен Ином, але дату він поки не уточнює.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент Туреччини Тайіп Ердоган розповів, що він разом з канцлером ФРН Ангелою Меркель під час саміту НАТО в липні посварилися з американським лідером Дональдом Трампом через російський газ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?