Відповідь на погрози Москви: Британія відправляє сотні військових на кордон з Росією
Категорія
Світ
Дата публікації

Відповідь на погрози Москви: Британія відправляє сотні військових на кордон з Росією

Відповідь на погрози Москви: Британія відправляє сотні військових на кордон з Росією
Джерело:  online.ua

Влада Великої Британії прийняла рішення створити нову військову базу в Норвегії на кордоні з Росією, куди будуть відправлені 800 британських військовослужбовців. Таку відповідь Лондон приготував на погрози Москви, передає ONLINE.UA з посиланням на Sunday Express.

Про наміри Великої Британії посилити кордон Норвегії повідомив британський міністр оборони Гевін Вільямсон. Він уточнив, що нова військова база в Норвегії буде створена до початку 2019 року в рамках плану "стратегій щодо захисту Арктики".

"Якщо ми хочемо захистити наші інтереси на нашому задньому дворі, це те, що ми повинні зробити. Ми бачимо активність російських підводних човнів дуже близько до тих рубежів, які проходили під час холодної війни, і це наше право відповісти", - підкреслив Вільямсон.

Відзначається, що на новій військовій базі на кордоні з Росією будуть також знаходиться американські, норвезькі та нідерландські військові. В цілому туди перекинуть близько трьох тисяч особового складу НАТО.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні прийняли ще одне важливе рішення по Азовському морю через беззаконня, яке там влаштувала Росія. Туди відправлять спецпідрозділи МВС України, щоб забезпечувати цивільні права і недоторканність кордонів України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?