Стало відомо, що ліквідований Захарченко хотів зробити з Донбасом
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, що ліквідований Захарченко хотів зробити з Донбасом

Стало відомо, що ліквідований Захарченко хотів зробити з Донбасом
Джерело:  online.ua

Ліквідований ватажок "ДНР" Олександр Захарченко хотів, щоб окупований Донбас був приєднаний до Росії на особливих правах. Він амбітно вірив в те, що український Донбас стане "російським" як регіон-донор.

Про плани Захарченко щодо Донбаса розповів його колишній радник Олександр Казаков, який втік в Росію після загибелі ватажка "ДНР", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

Казаков вважає, що Донбас нібито мав великі економічні успіхи під час правління Захарченко. У число сумнівних досягнень ватажка "ДНР" він включив відкриття невеликого цеху по виробництву консервів в Новоазовському районі, запуск металургійного комбінату ЮМЗ і виробництво власного трамваю ( "Я - Донецький!"). Також Казаков вважає, що завдяки Захарченко в "ДНР" нібито почала розвиватися оборонна промисловість.

Екс-радник ватажка "ДНР" підкреслив, що Захарченко вірив в те, що Донбас стане Росією. Але він не хотів, щоб регіон прийшов в РФ жебраком.

"У Донецька своя, власна гордість. Регіон, який був свого часу індустріальним серцем великої Росії, який після розпаду СРСР годував Україну, повинен був, на думку Захарченко, увійти в Росію як регіон-донор", - заявив Казаков.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Москві заарештували колишнього "міністра доходів і зборів ДНР" Олександра Тимофеєва "Ташкента". Передбачається, що російська влада взялися за нього через беззаконня, яке він влаштував разом з Захарченко в "ДНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?