Це оголошення війни: в Росії нахабно відповіли на погрози США по морській блокаді
Категорія
Політика
Дата публікації

Це оголошення війни: в Росії нахабно відповіли на погрози США по морській блокаді

Це оголошення війни: в Росії нахабно відповіли на погрози США по морській блокаді
Джерело:  online.ua

У Росії істерично відреагували на погрози США по морській блокаді. У Держдумі РФ назвали цей намір Вашингтона оголошенням війни.

Про це написав на своїй сторінці в соцмережі голова комісії Ради Федерації з інформаційної політики Олексій Пушков, передає ONLINE.UA.

Пушков нахабно прокоментував слова глави МВС США Райана Зінке, який раніше допустив введення морської блокади щодо Росії.

"Глава МВС США Зінке звинуватив Росію в намірі поставляти енергоресурси на Близький Схід (?!) І пригрозив нам морською блокадою. Крім того, що це повна маячня, блокада Росії з боку США з міжнародного права була б рівносильна оголошенню війни. Іноді краще жувати, ніж говорити", - написав Пушков.

У свою чергу член комітету Держдуми РФ з енергетики Михайло Шеремет назвав позицію Зінке неконструктивною. Він заявив, що "Росія не та країна, яку можна заблокувати і розтоптати".

"Ми ніколи не нападали, але свої інтереси ми захистити зможемо, і так переконливо, що мало не здасться. Нехай читають історію про всяк випадок", - заявив парламентарій в інтерв'ю російським ЗМІ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Вашингтон не виключає ймовірності блокіровакі морського шляху Росії, по якому Москва поставляє енергоресурси на Близький Схід.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?