В окупованій Горлівці прогримів вибух: загинули троє дітей
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованій Горлівці прогримів вибух: загинули троє дітей

В окупованій Горлівці прогримів вибух: загинули троє дітей
Джерело:  online.ua

У так званій "ДНР" прогримів черговий вибух. Жахливий інцидент стався в окупованій Горлівці вдень 30 вересня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на підконтрольні бойовикам ресурси.

Повідомляється, що в результаті вибуху загинули троє дітей, які підірвалися на міні недалеко від "нульового" блокпосту окупантів. Ще одна дитина отримала важкі поранення - її госпіталізували в реанімацію, але лікарі не дають поки прогнозів.

Так званий "мер" Горлівки підтвердив, що на околиці міста стався смертельний вибух, який забрав життя трьох дітей. Він поки не назвав винних у події.

У мережі масово обговорюють чергову трагедію в "ДНР". Користувачі переконані, що діти підірвалися на міні терористів, так як це підтверджують кілька фактів. По-перше, вибух міни стався у лісосмуги поруч з позицією окупантів, а по-друге - бойовики активно мінували підступи до Горлівці, коли ЗСУ стали впевнено просуватися в цьому напрямку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в окупованому Донецьку стався вибух під час засідання "компартії ДНР", в результаті якого постраждав кандидат на пост нового голови самопроголошеної республіки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?