Хто причетний до вбивства Захарченко: екс-ватажок "ДНР" підтвердив докази СБУ
Категорія
Події
Дата публікації

Хто причетний до вбивства Захарченко: екс-ватажок "ДНР" підтвердив докази СБУ

Хто причетний до вбивства Захарченко: екс-ватажок "ДНР" підтвердив докази СБУ
Джерело:  online.ua

Відсторонення і ліквідацію ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченко готував нинішній глава самопроголошеної республіки Денис Пушилін, якого підтримує Кремль. Докази цьому раніше опублікувала СБУ, а тепер підтвердив колишній ватажок окупантів Олександр Ходаковський, повідомляє ONLINE.UA.

Коментуючи записи переговорів бойовиків, які раніше опублікувала СБУ, Ходаковський підтвердив, що план по усуненню Захарченко було обговорено ще в червні 2018 року, а його реалізація запланована на вересень. Він також зазначив, що помічник глави "Народної ради ДНР" Пушиліна Олександр Лаврентьєв дійсно на час переговорів поїхав до Туреччини, щоб не допустити жодного витоку інформації.

"Ми так і не навчилися зберігати секрети. Відрубували всі комунікації з Україною, а вони все одно знімають інформацію з наших каналів зв'язку. Шукаємо шпигунів, а вони все одно обкладають нас агентурою. Пильними потрібно бути, коли обговорюєш плани змови, і стіни мають вуха", - підтвердив Ходаковський докази СБУ, що саме Пушилін готував державний переворот в" ДНР "і ліквідацію Захарченко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Служба безпеки опублікувала переговори бойовиків "ДНР", які борються за владу в фейковій республіці після вбивства екс-ватажка Олександра Захарченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?