Кім Чен Ин зробив ще один дивовижний подарунок лідеру Південної Кореї
Категорія
Світ
Дата публікації

Кім Чен Ин зробив ще один дивовижний подарунок лідеру Південної Кореї

Кім Чен Ин зробив ще один дивовижний подарунок лідеру Південної Кореї
Джерело:  Reuters

Глава КНДР Кім Чен Ин подарував південнокорейському лідеру Мун Чже Іну ще один дивовижний подарунок. Він відправив у Сеул двох собак рідкісної породи пхунсан, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

В адміністрації президента Південної Кореї підтвердили, що два цуценя від Кім Чен Ина прибули в Сеул 27 вересня. Разом з собаками північнокорейська сторона передала ще кілька кілограмів корму "в якості допомоги для їх адаптації".

Кім Чен Ин подарував Мун Чже Іну цуценят (фото - twitter.com)

Відзначається, що Кім Чен Ин подарував рідкісних цуценят Мун Чже Іну в честь саміту, який відбувся з 18 по 20 вересня в Пхеньяні. Порода цих собак походить від північнокорейських вовків.

За даними джерела, Мун Чже Ін любить собак. У нього вже є два пхунсана, яких раніше президент Південної Кореї отримав в дар від минулого лідера Північної Кореї Кім Чен Іра.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кім Чен Ин подарував президенту Південної Кореї дві тонни делікатесних грибів мацутеке. Той розпорядився роздати ці гриби членам розділених під час корейської війни сімей, які ще не возз'єдналися зі своїми близькими з КНДР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?