Спекотна красуня: Тіна Кароль заворожила новими відвертими фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Спекотна красуня: Тіна Кароль заворожила новими відвертими фото

Спекотна красуня: Тіна Кароль заворожила новими відвертими фото
Джерело:  online.ua

Популярна українська артистка Тіна Кароль підкорила шанувальників новими відвертими фото. Зірка опублікувала кілька спекотних знімків, на яких показала принади своєї фігури. Нові фото Тіни Кароль були опубліковані на її сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

У новій осінній фотосесії Тіна кароль приміряла на себе декілька провокаційних образів. На одному зі знімків вона ефектно позувала перед камерою, лежачи на траві в шикарній оксамитовій сукні.

"Якби мій настрій потрібно було описати назвою книги, я вибрала б - "Трохи сонця в холодній воді" Франсуази Саган", - підписала Тіна кароль своє сексуальне фото.

Шанувальники артистки бурхливо відреагували на її нові світлини.

"Тіна, ви дуже красива, ніжна і сексуальна одночасно на останніх фото! Шикарно!", "451 градусів за Фаренгейтом" Рей Бредбері, тому що дуже гаряче"," Тіна, яка книга!? З такими фотками можна розучитися читати! p.s. photo все гарячіше і гарячіше"," Чим далі тим гарячіше", - масово коментують вони нові фото Кароль.

На другому знімку Тіна Кароль стоїть, повернувшись до камери, з приспущеним піджаком. Співачка оголила плечі, на яких видно бретельки легкої сукні. Виглядає вона досить сексуально. Шанувальники тут же засипали зірку компліментами.

"Я стояла біля ніг твоїх, омивала їх, як Христу Магдалина. Моя любов засліплювала твою тверезість. Всі закохані на відстані кинуті. Такого немає шляху, щоб до тебе дійти, і мої пісні несе до тебе - морська піна", - красиво підписала знімок співачка.

На додаток до цих знімків Тіна Кароль поділилася з шанувальниками ще кількома фото, які привели в захват фанатів зірки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Тіна Кароль знялася у ніжній фотосесії, деякі кадри в якій виявилися досить пікантними.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?