ЗМІ показали останні хвилини Захарченко - шокуюче відео
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗМІ показали останні хвилини Захарченко - шокуюче відео

ЗМІ показали останні хвилини Захарченко - шокуюче відео
Джерело:  online.ua

Телеканал "Росія-1" показав відео з камер відеоспостереження, нібито встановлених у донецькому кафе "Сепар", де 31 серпня внаслідок вибуху загинув ватажок бойовиків ОРДО Олександр Захарченко. Ролик опублікували на сторінці ЗМІ  в YouTube, передає ONLINE.UA.

На відео добре видно, як до будівлі "Сєпар" під'їхали кілька позашляховиків, в одному з яких перебував Захарченко. У супроводі охорони він попрямував до входу в кафе. Першим туди зайшов один з охоронців Захарченка, щоб перевірити приміщення.

На записі, зробленому всередині приміщення, видно, що перед Захарченком відкривають двері і він входить до кафе. Момент вибуху зафіксовано на камері, встановленої ззовні "Сєпара".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що новим ватажком так званої "ДНР" може стати Наталя Захарченко, вдова колишнього глави самопроголошеної республіки Олександра Захарченко. Її хочуть внести до списку кандидатів на майбутні фейкові вибори.

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  вдова Захарченко заявила про намір помститися за загибель чоловіка. Вона нібито відвідала передову для "підняття бойового духу" терористів і пообіцяла бойовикам допомагати, як Батя (Захарченко — ред.), продовжуючи його починання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?