Скандальна співачка Повалій зробила неочікувану заяву щодо повернення в Україну
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандальна співачка Повалій зробила неочікувану заяву щодо повернення в Україну

Скандальна співачка Повалій зробила неочікувану заяву щодо повернення в Україну
Джерело:  online.ua

Скандальна українська виконавиця та екс-регіоналка Таїсія Повалій, яка після вторгнення Росії в Україну майже перебралась до країни-агресора, заявила, що "летить додому". Відеозвернення до своїх фанатів співачка опублікувала в Instagram, передає ONLINE.UA.

"Лечу додому. Зібрала волосся в косу. Замість макіяжу – окуляри. Сховала свої очі", – сказала вона на відео.

Очевидно, під домом співачка мала на увазі Україну. Зокрема, на запису чутно оголошення в літаку українською мовою.

"Скільки б літаків не було, а все одно тягне додому!", - додала Повалій.

На повідомлення про повернення Повалій в Україну люди відреагували по-різному.

"Ховайте очі від українців; В Україні на зрадників не чекають!!!; Чекаємо! Ми, Таїсіє Миколаївно, дуже Вас любимо! Ви, і ніхто інший, є золотим голосом нашої країни!; це хто ж такий тут розумний ??? Ви більше тупий ящик дивіться, зрадники - це ті хто на концертах Таїсії кричали голосніше за всіх: Ви - Краща, Кохана, а потім зрадили Її !!", - пишуть підписники співачки в коментарях до відео.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 20 лютого в Кремлі відбувся концерт під назвою "Про що співають чоловіки", присвячений Дню захисника Вітчизни, який святкується в Росії 23 лютого. Привітати чоловіків зі святом на сцену вийшли кілька українських співачок, в числі яких були Світлана Лобода та Таїсія Повалій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?