В Росії затримали скандального українського політика
Категорія
Політика
Дата публікації

В Росії затримали скандального українського політика

В Росії затримали скандального українського політика
Джерело:  online.ua

28 вересня екс-міністра транспорту і зв’язку України та колишнього регіонала Миколу Рудьковського, якого звинувачували у викраденні керівника "Нафтогазвидобування" затримала московська поліція у справі про напад на російське посольство в Києві в 2014 році.

Про це повідомляє Meduza з посиланням на агентство "Москва" і його джерела, передає ONLINE.UA.

Вказано, що відносно Рудьковського порушено справу за статтею 360 КК РФ (напад на осіб чи установи, які користуються міжнародним захистом). Зазначається, що за версією російського слідства, в червні 2014 року він нібито кинув камінь в посольство Росії в Києві, а в травні 2016 року Басманний суд Москви заочно заарештував колишнього міністра.

Нагадаємо, що у квітні Рудьковського затримала в ОАЕ міграційна служба за підроблений паспорт громадянина Іраку. Колишній нардеп не звертався по допомогу до української консульської служби, бо, за відомостями його оточення, не планує повертатися до України. Рудьковського нібито затримали за підроблений іракський паспорт. Разом з тим, при ньому було ще кілька паспортів інших держав.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  скандального мера Одеси затримали в аеропорту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?