Гвінет Пелтроу вийшла заміж - опубліковано перше фото з весілля
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гвінет Пелтроу вийшла заміж - опубліковано перше фото з весілля

Гвінет Пелтроу вийшла заміж - опубліковано перше фото з весілля
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка Гвінет Пелтроу офіційно вийшла заміж за продюсера Бреда Фелчака. Церемонія відбулася 29 вересня. Красуня уже встигла поділитися першим фото з весілля на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

Шанувальники зірки продовжують вітати пару, бажаючи їм світлого кохання і теплих почуттів. Світлина за декілька годин зібрала сотні тисячі лайків.

Американські ЗМІ раніше писали, що чутки про весільну церемонію Гвінет Пелтроу і Бреда Фелчака почали з’являтись ще минулого тижня. Тоді ж фанати та журналісти робили справжнє розслідування і припустили, що "день Х" може настати в суботу, 29 вересня.

Варто зазначити, що стосунки Гвінет і Бреда почалися ще 4 роки тому. Нещодавно зіркова пара оголосила про свої заручини. Раніше актриса була одружена з музикантом Крісом Мартіном, від якого у неї є двоє дітей: 14-річна дочка Еппл та 12-річний син Мозес.

Гвінет Пелтроу і Бред Фелчак

Нагадаємо,  у Пелтроу з 1995 по 1997 рік був роман з Бредом Піттом. Актор навіть зробив їй пропозицію, але весілля так і не відбулася.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?