Макрон опинився в центрі скандалу через фото з оголеним хлопцем
Категорія
Світ
Дата публікації

Макрон опинився в центрі скандалу через фото з оголеним хлопцем

Макрон опинився в центрі скандалу через фото з оголеним хлопцем
Джерело:  online.ua

Президент Франції Еммануель Макрон опинився в епіцентрі скандалу через світлини з двома молодими чоловіками, один з яких позує з оголеним торсом і демонструє на камеру середній палець. Політик відкидає усі звинувачення та критику, передає ONLINE.UA з посиланням на AFP.

Вказано, що ця світлина була зроблена під час поїздки Макрона на французькі території у Карибському басейні. Президент відвідав будинок молодого чоловіка у білій майці на фото. Зазначається, що молодик нещодавно повернувся з тюрми, де відбув покарання за пограбування.

Французький лідер закликав його "зав'язати зі злочинністю" та сфотографувався з ним і його другом, який став перед камерою із оголеним торсом, показуючи середній палець. Це фото із острова Сен-Мартен стало вірусним.

Колишня опонентка Макрона, Марін Ле Пен, розкритикувала політика, заявивши, що "не може підібрати слів, аби висловити своє невдоволення".

"Причини, чому я боровся, щоб обрали мене, а не Марін Ле Пен, полягають у тому, що я тут, бо люблю усіх дітей нашої республіки, хай у них навіть у минулому були неприємності", - відповів на критику Макрон.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  рейтинг французького лідера Еммануеля Макрона обвалився  до найнижчого рівня за період його президентства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?