Названо ім'я нового голови Instagram
Категорія
Технології
Дата публікації

Названо ім'я нового голови Instagram

Названо ім'я нового голови Instagram
Джерело:  online.ua

Колишній віце-президент по продукту компанії Facebook Адам Моссері став новим гендиректором соцмережі Instagram.

Про це йдеться в заяві компанії, передає ONLINE.UA.

Як зазначається, Моссері очолив Instagram 1 жовтня 2018 року.

"Він працює в Instagram з 2008 року. На новій посаді Моссері займеться підбором команди топ-менеджерів, включаючи главу інженерного і операційного підрозділів, а також менеджера по продукту", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, засновники фотосервісу Instagram, яким останні шість років володіє Facebook, оголосили про вихід з компанії. Вони не повідомили причини відставки, але не виключено, як припускають американські ЗМІ, що причиною відмови підприємців стали "тертя" з керівництвом материнської компанії.

Деякі ЗМІ припускають, що причиною такого рішення нібито став скандал з витоком даних в Facebook, який купив Instagram в 2012 році за 1 мільярд доларів. При цьому в офіційному блозі Instagram Сістром і Крігер вказали причиною свого звільнення бажання почати "нову частину життя".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в популярному мобільному сервісі Instagram з’явиться довгоочікувана функція відеодзвінка. За допомогою нового відеочату користувачі зможуть спілкуватися без використання мобільного зв’язку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?