Помер відомий радянський артист Роман Карцев: стала відома причина
Категорія
Світ
Дата публікації

Помер відомий радянський артист Роман Карцев: стала відома причина

Помер відомий радянський артист Роман Карцев: стала відома причина
Джерело:  online.ua

У Москві помер відомий радянський і російський артист Роман Карцев. Актор естради і кіно пішов з життя у віці 79 років. Причиною смерті Карцева став інфаркт.

Про смерть Романа Карцева повідомила його директор Наталія Жеромська в інтерв'ю російським ЗМІ, повідомляє ONLINE.UA.

Друг Карцева, Михайло Жванецький, повідомив, що Роман перед смертю довго хворів, а останні два тижні перебував у штучній комі. Через тривалу хворобу, за словами Жванецького, серце Карцева не витримало.

Нагадаємо, Роман Карцев народився в 1939 році в Одесі. Його справжнє ім'я Роман Кац. На початку 60-х років він переїхав до Ленінграда, де став учасником Театру мініатюр Аркадія Райкіна, на базі якого виникло знамените тріо - Віктора Ільченко, Михаїла Жванецького та Романа Карцева.

Після смерті Ільченко в 1992 році Карцев відмовився від усіх пропозицій створити дует з будь-ким з інших артистів. З тих пір Карцев виступав з моноспектаклями і одиночними номерами.

У кіно Роман Карцев знімався з 1975 року. Найвідоміші ролі він зіграв у фільмах "Собаче серце", "Небеса обітовані", "Старі шкапи" і "Майстер і Маргарита".

Слід зазначити, що Роман Карцев щодо війни Росії проти України був на боці українців.

"Путіна не слухаю, але думаю, що всі брешуть; вся політика в усьому світі побудована на брехні. Але не треба артистам лізти в політику: вони мало що розуміють", - заявляв раніше Карцев.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Москві 30 серпня 2018 помер відомий радянський і російський співак Йосип Кобзон. Артист пішов з життя у віці 80 років після тривалої боротьби з раком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?