Скандальний політик познущався над Терезою Мей - фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандальний політик познущався над Терезою Мей - фото

Скандальний політик познущався над Терезою Мей - фото
Джерело:  online.ua

Колишній міністр закордонних справ Борис Джонсон вирішив потролити главу британського уряду Терезу Мей - він сфотографувався у полі, схожому на пшеничне, передає ONLINE.UA з посиланням на  Sky News.

Одіозний політик, який регулярно критикує Терезу Мей за її стратегію щодо Brexit, напередодні важливої конференції Консервативної партії сфотографувався біля свого будинку в Оксфордширі, наслідувавши "найбільш пустотливий" вчинок Мей.

"Торік у інтерв'ю Мей, відповідаючи на запитання про "найбільш пустотливий учинок" в житті, розповіла про те, як бігла зі своїм другом через поле пшениці, викликавши гнів місцевих фермерів.Багато хто у мережі вважає фото Джонсона тролінгом очільниці уряду. Фотографія з’явилася у той час, як канцлер британської скарбниці Філіп Геммонд розкритикував напади Джонсона на Мей через її політику щодо Brexit як "згубні та нерозумні", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що екс-міністр закордонних справ Великобританії і колишній мер Лондона Борис Джонсон більше не живе зі своєю дружиною Мариною Уілер, а також не з’являється разом з нею на публіці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?