Порошенко підписав важливу військову угоду з Польщею
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко підписав важливу військову угоду з Польщею

Порошенко підписав важливу військову угоду з Польщею
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко ратифікував Генеральну угода між Кабміном України і урядом Польщі про співробітництво в сфері оборони. Важливу військову угоду він підписав 2 жовтня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента України.

Даний документ передбачає взаємодію України і Польщі в питаннях обміну інформацією, демонстрації озброєння і військового устаткування, спільних військових наукових програм, двосторонніх і багатосторонніх військових навчань, військових, культурних заходів і змагань.

Також український глава підписав Указ "Про річні національні програми під егідою Комісії Україна - НАТО". Документом затверджується Положення про розробку річних національних програм під егідою Комісії Україна - НАТО та оцінки результатів їх виконання.

Реалізація Указу дозволить привести у відповідність до діючих нормативно-правових актів систему і механізм координації діяльності органів виконавчої влади у сфері євроатлантичної інтеграції України, а також адаптувати цикл річних національних програм до критеріїв і стандартів, які застосовуються в Північноатлантичному альянсі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко назвав одне з головних досягнень України за роки незалежності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?