Адвокат: у Сенцова серцева недостатність і ревматизм
Категорія
Україна
Дата публікації

Адвокат: у Сенцова серцева недостатність і ревматизм

Адвокат: у Сенцова серцева недостатність і ревматизм

Адвокат засудженого в Росії українського режисера Олега Сенцова Дмитро Дінзе повідомив, що в українця серцева недостатність і ревматизм, передає ONLINE.UA з посиланням на  Радіо Свобода.

Зазначимо, що Сенцов 142-ий день голодує в російській колонії.

"У нього проблеми з серцем – серцева недостатність. Відповідно ревматизм нижніх кінцівок, плюс з’явилися проблеми з печінкою і нирками, так як на тлі голодування у нього змінився стан крові", - розповів адвокат.

Окрім того, він повідомив, що Сенцову через погіршення стану призначили певні ліки, поживні суміші та прокапали глюкозу. Також адвокат заявив, що переговори щодо обміну Сенцова наразі в глухому куті.

"Я надіюсь, що зараз американська сторона виступить з якою-небуть заявою чи пропозицією щодо обміну Сенцова", - сказав Дінзе.

Нагадаємо, український режисер Олег Сенцов був затриманий у травні 2014 року. У серпні 2015 Північно-Кавказький окружний військовий суд у Ростові-на-Дону засудив його до 20 років колонії суворого режиму за нібито підготовку терактів в анексованому Криму.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков повідомив, що йому не відомо про існування планів з обміну українця Олега Сенцова на росіян, заарештованих в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?