Брати-чемпіони: Віталій і Володимир Кличко потрапили в Книгу рекордів Гіннесса
Категорія
Спорт
Дата публікації

Брати-чемпіони: Віталій і Володимир Кличко потрапили в Книгу рекордів Гіннесса

Брати-чемпіони: Віталій і Володимир Кличко потрапили в Книгу рекордів Гіннесса
Джерело:  online.ua

Мер Києва Віталій Кличко і його брат Володимир потрапили в Книгу рекордів Гіннесса. Вони встановили світовий рекорд як брати-чемпіони з боксу, які на двох провели найбільшу кількість боїв.

На офіційному сайті Віталія Кличка опублікували фото з гала-вечора 56-го конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC), який відкрився в Києві, де і були нагороджені брати-чемпіони, повідомляє ONLINE.UA.

"Для мене ця нагорода є несподіванкою. Наш з Володимиром рекорд - це рекорд усіх, хто підтримував братів Кличків, хто вболівав за нас і за Україну. Адже ми завжди відстоювали честь нашої країни", - прокоментував нагороду Віталій Кличко, який є вічним чемпіоном WBC.

Слід зазначити, що Володимир Кличко провів 69 поєдинків на професійному рингу, 64 з яких завершив перемогою. Віталій Кличко провів 47 професійних боїв, з яких 45 закінчилися перемогою і лише 2 - поразкою. 41 перемога здобута нокаутом.

Нагадаємо, 56-й конгрес WBC проходить в Києві з 1 по 5 жовтня. У ньому візьмуть участь світові легенди боксу, які приїдуть до Києва. Серед них Леннокс Льюїс, Ерік Моралес, Евандер Холіфілд і інші.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вічний чемпіон за версією WBC, мер Києва Віталій Кличко восени проведе бій з колишнім абсолютним чемпіона світу Ленноксом Льюїсом. Він відбудеться під час 56-го конгресу WBC, який зараз проходить в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?