Трохи розійшлася: вагітна Регіна Тодоренко здивувала запальними танцями
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Трохи розійшлася: вагітна Регіна Тодоренко здивувала запальними танцями

Трохи розійшлася: вагітна Регіна Тодоренко здивувала запальними танцями
Джерело:  online.ua

Популярна українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка знаходиться на останніх місяцях вагітності, влаштувала запальні танці. Вона опублікувала відео, на якому "трохи розійшлася" під час одного зі своїх виступів, яким привела в захват шанувальників, повідомляє ONLINE.UA.

У кадрі Тодоренко продемонструвала свій вельми кругленький живіт, з'явившись перед камерою в обтягуючій сукні і на високих підборах. У коментарі до відео вона розповіла, що незважаючи на вагітність, не соромиться і отримує задоволення від кожного виступу.

"Трохи розійшлася Регіна Петрівна. Ну, зараз хочеться собі дозволяти все) Як каже лікар: Ви повинні отримувати задоволення, адже ці емоції передаються з кожним подихом, в кожній клітинці", - прокоментувала запальні танці майбутня мати.

Українці прийшли в захват від особистого відео вагітної Регіни Тодоренко. Вони позаздрили її позитиву і яскравим емоціям.

"Регінка, Ви як промінчик сонця!!!", "Ти просто велика розумниця. Ти позитив", "Регіна, ви розумниця, треба жити на позитиві в будь-якому положенні! Легких вам пологів!", - відреагували фанати на танці Тодоренко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Регіна Тодоренко офіційно підтвердила, що виходить заміж за Влада Топалова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?