Льюїс, Холіфілд, Кличко та Усик: в Києві пройшла грандіозна автограф-сесія топ-боксерів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Льюїс, Холіфілд, Кличко та Усик: в Києві пройшла грандіозна автограф-сесія топ-боксерів

Льюїс, Холіфілд, Кличко та Усик: в Києві пройшла грандіозна автограф-сесія топ-боксерів
Джерело:  online.ua

2 жовтня четвето легендарних боксерів - Віталій Кличко, Леннокс Льюїс, Евандер Холіфілд та Олександр Усик - провели автограф-сесію в Києві, в ТРЦ Gulliver. Варто зазначити, що ще задовго до старту заходу усі проходи були зайняті відчайдушними фанатами та любителями боксу, передає ONLINE.UA.

Присутні зайняли не лише поверх, де відбувалася автограф-сесія, але й верхні поверхи торгово-розважального центру, саме через це вхід у ТРЦ був ускладнений.

Леннокс Льюїс поділився враженнями від заходу, опублікувавши фото з Кличко та Холіфілдом. "Три королі", - саме так він підписав світлину, яка за лічені години зібрала тисячі лайків.

Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці пряму трансляцію автограф-сесії.

Нагадаємо, з 30 вересня по 5 жовтня в Києві відбувається 56-й Конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC). Україну відвідають світові легенди боксу: Леннокс Льюїс, Ерік Моралес, Евандер Холіфілд, Хуліо Сезар Чавес, Ріддік Боу та інші легендарні боксери минулого. Всього до Києва прилетять близько 700 учасників конгресу з 160 країн світу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко і його брат Володимир потрапили в Книгу рекордів Гіннесса. Вони встановили світовий рекорд як брати-чемпіони з боксу, які на двох провели найбільшу кількість боїв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?