Гройсман повідомив про початок опалювального сезону
Категорія
Україна
Дата публікації

Гройсман повідомив про початок опалювального сезону

Гройсман повідомив про початок опалювального сезону
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що уряд ухвалив рішення з 15 жовтня розпочати опалювальний сезон. Про це він повідомив на засіданні Кабінету міністрів 3 жовтня, повідомляє ONLINE.UA.

"Ми сьогодні приймаємо рішення про початок опалювального сезону з 15 жовтня", - сказав Гройсман.

Голова Кабміну наголосив, що важливо дивитися не на календарні дати, а на поточну температуру.

 "Для людей дуже важливо вчасно отримати в своїх будинках гарячу воду, тепло, і це все має бути максимально оперативно", - додав прем'єр.

Окрім того, він наголосив, що у регіонах місцева влада буде сама вирішувати, коли саме почати опалювальний сезон і це буде для неї тестом "на розуміння потреб і проблем людей".

Нагадаємо, Україна продовжує переговори з МВФ щодо оптимальної ціни на газ для населення. Київ розраховує, що зможе "з мінімальними втратами вийти з цієї ситуації".

Раніше ONLINE.UA повідомляв,  на скільки можуть зрости ціна на газ. За прогнозами НБУ, зростання тарифів очікується на 25%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?