ЗМІ: Джастін Бібер стане батьком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

ЗМІ: Джастін Бібер стане батьком

ЗМІ: Джастін Бібер стане батьком
Джерело:  online.ua

Популярний американський співак Джастін Бібер та його дружина Хейлі Болдуін скоро стануть батьками. Про це повідомляє низка західних ЗМІ після неоднозначної заяви батька Джастіна, адже той нещодавно розмістив в соціальній мережі допис, що може свідчити про те, що модель Хейлі Болдуін вагітна, передає ONLINE.UA.

"Немає нічого зворушливішого від того, коли твої діти поруч. 3 покоління,"
– написав Джеремі Бібер.

Окрім того, до повідомлення чоловік додав хештег "гордий батько", що ще більше спровокувало розмови у мережі. Фанати співака стверджують, що так Джеремі Бібер не навмисно розповів таємницю молодого подружжя. Люди додають, що через вагітність Хейлі Болдуін пара настільки поспішно узаконила свої стосунки, а Джастін відмовився від шлюбного контракту. Інші ж переконують, що це не натяк на вагітність моделі, а Джеремі Бібер говорить про своїх дітей – Джастіна, Жасмін, Джексона і Бей.

Варто зазначити, що сам Джастін Бібер та Хейлі Болдуін не коментують цю інформацію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна американська співачка Селена  Гомес випустила новий кліп  на пісню Back to You. Шанувальники вважають, що цей ролик вона присвятила своїм складним відносинам з Джастіном Бібером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?