Тіна Кароль показала, як досягти ідеальної фігури - відео-мотивація
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Тіна Кароль показала, як досягти ідеальної фігури - відео-мотивація

Тіна Кароль показала, як досягти ідеальної фігури - відео-мотивація
Джерело:  online.ua

Популярна співачка Тіна Кароль, яка завжди дивує своїх фанатів сексуальними фотосесіями, нарешті показала, як їй вдається підтримувати ідеальну фізичну форму. Красуня посилено тренується, аби зберегти стрункість і загальний тонус. На сторінці фан-групи Тіни Кароль з'явилось відео одного з тренувань співачки. Артистка виконувала вправи зі скакалкою та присідала, передає ONLINE.UA.

"Домашнє тренування Тіни Кароль", – написали прихильники співачки під відео.

"Неймовірно! як їй це вдається; і це мама дорослого хлопчика; класно, потрібно теж так спробувати; це справді мотивації для всіх матусь, які забули про свої фігури; сьогодні не вечеяю; а я думала, що вона від природи така струнка: напевно, це дуже важко: вражаюче, захоплююся тобою; наша красуня - дуже спортивна; а це точно вона?; просто ідеальна жінка; без коментарів, грандіозно!", - пишуть шанувальники в коментарях до відео.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна українська співачка Тіна Кароль опублікувала в соцмережі архівне відео 2000 року. Цей ролик шокував її фанатів, які не впізнали співачку в молодості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?