Супрун вперше прокоментувала рішення комітету про її відставку
Категорія
Україна
Дата публікації

Супрун вперше прокоментувала рішення комітету про її відставку

Супрун вперше прокоментувала  рішення комітету про її відставку
Джерело:  online.ua

В.о. міністерки охорони здоров'я України Уляна Супрун назвала рішення профільного комітету Верховної Ради України щодо її звільнення "відповіддю старої системи", яка хоче зберегти статус-кво.

Про це вона написала у Facebook, передає ONLINE.UA

"Сприймаємо вчорашню постанову комітету з питань охорони здоров'я про звернення до Кабінету міністрів України з вимогою звільнити команду агентів змін МОЗУ – як характерну відповідь старої системи, яка понад усе прагне зберегти статус-кво. Дуже добре, що регулярно отримуємо такий фідбек. Це допомагає розуміти, що ми діємо правильно і виконуємо суспільний запит на справжні зміни", – заявила Супрун.

Окрім того, вона додала, що її роботу підтримують мільйони українців, тому продовжить працювати.

"Дякую за підтримку всім, хто допомагає Україні перейти від застарілої совєцької моделі до сучасної світової в системі охорони здоров’я!", - написала Супрун. 

Нагадаємо, 2 жовтня комітет з питань охорони здоров’я підтримав постанову 8587 і рекомендував Кабміну звільнити Супрун та заступника міністра Олександра Лінчевського.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Гройсман анонсував безкоштовне лікування українців в лікарнях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?