Бойовики підсилюють провокації на Донбасі: бійці ЗСУ дають потужну відсіч
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики підсилюють провокації на Донбасі: бійці ЗСУ дають потужну відсіч

Бойовики підсилюють провокації на Донбасі: бійці ЗСУ дають потужну відсіч
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі складна, але повністю контрольована. Бойовики підсилюють провокації на усіх напрямках, але бійці ЗСУ дають потужну відсіч ворогу та утримують свої позиції. В ході бойових дій жоден український захисник не постраждав, а ворог зазнав втрат - розвідка повідомляє про двох знищених і двох поранених бойовиках.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всього за минулу добу бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. З БМП і 120-мм мінометів противник обстріляв захисників Кримського, а з 82-мм мінометів гатив по позиціях ООС в районі Гнутового, Новолуганського, Луганського та Лебединського.

Неспокійною ситуація залишалася також в районі Троїцького, Пєсков, Павлопіля і Красногоровки. Біля Водяного противник вів ворожий вогонь також у нічний час. З великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики двічі обстріляли позиції ООС в районі цього населеного пункту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що за даними української розвідки бойовики таємно готуються до потужного наступу на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?