Україна та Британія будуть разом боротися із спецслужбами РФ - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна та Британія будуть разом боротися із спецслужбами РФ - подробиці

Україна та Британія будуть разом боротися із спецслужбами РФ - подробиці
Джерело:  online.ua

Україна і Велика Британія прийняли рішення посилити співпрацю у сфері протидії розвідувально-підривній діяльності спецслужб Російської Федерації та кіберзагрозам. Про це домовилися в ході робочої зустрічі 3 жовтня у Києві голова Служби безпеки Василь Грицак та міністр з питань безпеки Великої Британії Бен Воллес, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.

"За результатами переговорів сторони досягли домовленостей про поглиблення двосторонньої співпраці у сфері протидії розвідувально-підривній діяльності російських спецслужб та кіберзагрозам", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, вказано, що в ході переговорів очільник СБУ поінформував британського колегу про напрямки та характер російської гібридної агресії проти України. Грицак ознайомив Воллеса із розгорнутою спецслужбами РФ широкомасштабною операцією з дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні напередодні виборів, а також спробами дискредитації України перед міжнародною спільнотою.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше посол України у Великій Британії Наталя Галібаренко заявила, що Київ та Лондон узгодили підхід до нової угоди про вільну торгівлю, яка має замінити Угоду про асоціацію з ЄС після виходу Британії з Євросоюзу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?