У Росії в авіакатастрофі загинув заступник генпрокурора: перші подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії в авіакатастрофі загинув заступник генпрокурора: перші подробиці

У Росії в авіакатастрофі загинув заступник генпрокурора: перші подробиці
Джерело:  online.ua

У Костромській області сталася авіакатастрофа, в якій загинув заступник генпрокурора Росії Саак Карапетян. Він загинув під час аварії приватного вертольоту AS-350, передає ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.

У МВС РФ підтвердили факт загибелі замгенпрокурора РФ. Відзначається, що на момент авіакатастрофи Саак Карапетян був у відпустці.

"Приватний вертоліт виконував політ за маршрутом Heliport Москва-Плесо. Зв'язок з вертольотом пропав годину назад. Виявлено уламки і тіла трьох загиблих", - повідомили в оперативному штабі на місці події.

В ГУ МНС РФ по регіону також підтвердили, що на місці авіакатастрофи виявлені тіла трьох чоловік і уламки вертольота. На місці події проводиться слідство, в ході якого буде встановлено, кому належав вертоліт, куди він прямував і причини його краху.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в російському Красноярському краї недалеко від населеного пункту Ігарка сталася серйозна авіакатастрофа- розбився пасажирський вертоліт Мі-8 з 18 людьми на борту. Всі пасажири і екіпаж повітряного судна загинули.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?