Мережу шокувало кумедне відео з двійником Дональда Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Мережу шокувало кумедне відео з двійником Дональда Трампа

Мережу шокувало кумедне відео з двійником Дональда Трампа
Джерело:  online.ua

У Мережі набирає популярність відео, на якому зображений двійник Дональда Трампа. Чоловік є практично точною копією голови Білого дому. Ролик був опублікований в Twitter, передає ONLINE.UA.

Нового "Трампа" помітили в одному з американських магазинів. Чоловік одягнений у картату сорочку і кепку з емблемою ВМС США. Користувачі відзначили його неймовірну схожість з президентом Америки і не забули пожартувати про його "пивне черевце". Де саме двійник американського лідера потрапив на відео - невідомо.

"Нереально схожі; оце красунчик; можливо, це справді Дональд - у розвідці; буває ж таке; по-моєму, це він і є; думаю, в машині зовні його чекав двійник Путіна; у них навіть міміка схожа, і рухи; я довго сміялася - просто дві краплі води; зберегла це відео - гадаю, колись пригодиться; цікаво, як це - бути президентом США; крутий дідусь; який милий апетитний чоловік; його, напевно, всі друзі ненавидять; ха-ха-ха, круто", - пишуть в коментарях до відео користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що першу леді США  Меланію Трамп розкритикували через фото  із саду Kitchen Garden біля Білого дому. На знімку перша леді нібито працює, тримаючи в руці сікатор.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?