ГПУ повідомила про підозру Азарову за незаконне призначення Клюєва віце-прем'єром
Категорія
Політика
Дата публікації

ГПУ повідомила про підозру Азарову за незаконне призначення Клюєва віце-прем'єром

ГПУ повідомила про підозру Азарову за незаконне призначення Клюєва віце-прем'єром
Джерело:  online.ua

Генпрокуратура повідомила про підозру Миколі Азарову та його синові Олексію Азарову у одержанні хабаря в розмірі понад 140 мільйонів гривень. Вказано, що вони 8 років тому отримали ці гроші за незаконне призначення на посаду віце-прем'єр-міністра Андрія Клюєва.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресс-службу ГПУ.

"Встановивши наявність достатніх доказів для підозр особам, 02.10.2018, у відповідності до вимог статті 278 Кримінального процесуального кодексу України здійснено повідомлення про підозру колишньому Прем'єр-міністру України та його сину – колишньому народному депутату України в одержанні у 2010 році хабара у вигляді грошових коштів в сумі понад 140 мільйонів гривень", – йдеться у повідомленні.

Окрім того, у вересні слідчий суддя видав дозвіл на проведення спеціального досудового розслідування у справі про мільярдне розкрадання газу, в якому підозрюється екс-прем’єр України Микола Азаров.

Нагадаємо, Микола і Олексій Азаров перебувають у розшуку. Микола Азаров утік з України ще 4 роки тому.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ГПУ оголосила в розшук колишнього українського прем’єр-міністра Миколу Азарова і екс-главу НБУ Сергія Арбузова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?