Цього краще не бачити: у Швеції відкриють музей огидної їжі
Категорія
Світ
Дата публікації

Цього краще не бачити: у Швеції відкриють музей огидної їжі

Цього краще не бачити: у Швеції відкриють музей огидної їжі
Джерело:  online.ua

Уже цього місяця у шведському Мальме відкриється незвичайний музей бридкої їжі. Огидні експонати покладуть у спеціальні ємності, щоб сморід від харчів не розповсюджувався, передає ONLINE.UA з посиланням на Independent.

Вказано, що незвичайна виставка буде тривати 3 місяці. Відвідувачі матимуть змогу побачити найрізноманітнішу їжу, яка зовсім не викликає апетиту – в'ялене м'ясо тухлої акули, надзвичайно смердючий фрукт дуріан, який навіть заборонено перевозити у громадському транспорті, пеніс бика, квашений оселедець, сир з личинками, вино, настояне на мишах, "фруктового кажана" і кролячі голови у спеціях.

"Еволюційна функція відрази полягає у тому, щоб допомогти нам уникнути хвороб та небезпечних продуктів харчування. Відраза є однією з шести основних людських емоцій. Ця емоція універсальна, проте продукти, які ми вважаємо огидними, насправді такими не є. Що дуже смачно для однієї людини, може обурити іншу", - вважають організатори.

Вони запрошують всіх охочих вивчити світ незвичних харчів та спробувати змінити своє уявлення про те, що може бути їстівним, а що ні.

Сардинський сир з личинками

Вино з мишей

Пеніс бика

"Суп з голів і копит"

Як повідомляв ONLINE.UA,  вчені з Університету Суррея у Великій Британії заявили, що пізній сніданок і рання вечеря сприяють зниженню ваги. Це підтвердили результати багатьох експериментів, які провели науковці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?