Кейт Хадсон народила доньку: розсекречено ім'я дитини
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кейт Хадсон народила доньку: розсекречено ім'я дитини

Кейт Хадсон народила доньку: розсекречено ім'я дитини
Джерело:  online.ua

39-річна голлівудська зірка Кейт Хадсон стала мамою втретє. Актриса народила доньку 2 жовтня 2018 року. Маленьку назвали Роні, в честь її покійного дідуся Рона Фуджикави.

Радісною новиною про народження дочки Кейт Хадсон поділилася з шанувальниками в соцмережі тільки 4 жовтня, через кілька днів після пологів, повідомляє ONLINE.UA.

Кейт Хадсон народила доньку - повідомлення актриси з Instagram

Щаслива зоряна мама поки не опублікувала фото дитини, але шанувальники переконані, що дуже скоро Кейт покаже дочку. Але при цьому актриса розповіла, як назвала дочку і пояснила свій вибір.

Кейт Хадсон назвала новонароджену доньку Роні (фото - instagram.com/katehudson)

"Ми вирішили назвати дочку Rani (вимовляти як Роні) в честь її дідуся, Рона Фуджикава. Рон був особливою людиною і нам його дуже не вистачає. Носити ім'я Рона - велика честь", - уточнила Кейт Хадсон.

Не приховуюча радості від народження дочки Кейт Хадсон також повідомила фанатам, що вона і маля почувають себе відмінно. Актриса подякувала за любов шанувальникам, пославши їм теплі побажання у відповідь.

Нагадаємо, батьком третьої дитини Кейт Хадсон став її друг Денні Фуджикава. Для нього донька стала першою дитиною, при цьому Кейт вже виховує двох синів - 14-річного Райнера від шлюбу з рок-музикантом Крісом Робінсоном і 6-річного Бінгема від фронтмена групи Muse Меттью Белламі.

 Кейт Хадсон та Денні Фуджикава (фото - instagram.com/katehudson)

Про вагітність Кейт Хадсон стало відомо навесні 2018 року. Зірка довгий час приховувала своє цікаве положення від громадськості, але потім зробила грандіозне оголошення про те, що стане мамою втретє. Зі своїм новим обранцем актриса знайома більше 15 років, але зустрічатися вони почали тільки близько року тому.

Друзі пари стверджують, що Кейт, зустрівши Денні, відразу ж зрозуміла, що хоче від нього дитину. "Їхня донька - просто вишенька на торті цього союзу", - стверджують близькі Кейт Хадсон і Денні Фуджикави.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на початку вересня Кейт Хадсон показувала шанувальникам свій величезний живіт, відзначаючи, що чекати пологів залишилося не довго.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?