Всесвітньо відомий скрипаль Дем'єн Ескобар виступить у Києві
Категорія
Культура
Дата публікації

Всесвітньо відомий скрипаль Дем'єн Ескобар виступить у Києві

Всесвітньо відомий скрипаль Дем'єн Ескобар виступить у Києві
Джерело:  online.ua

26 жовтня у Києві виступить всесвітньо відомий скрипаль з Нью-Йорка, американський бог скрипки Дем'єн Ескобар (Damien Escobar), повідомляє ONLINE.UA.

Володар двох престижних американських нагород Emmy Award представить в столиці України нову програму, до якої увійдуть нові авторські композиції скрипаля, а також музичні варіації на хіти Adele, Alicia Keys, Whitney Houston та Justin Timberlake.

Ескобар розпочав свою сольну кар'єру в 2012 році з двох аншлагових національних турів, більш 2 млн цифрових завантажень і лідируючих позицій в рейтингах iTunes100 і Billboard. Тепер скрипаль - бажаний гість світових ЗМІ і телевізійних мереж, включаючи People Magazine, CNN і ABC News. Їм зачаровані абсолютно всі, навіть, Michelle&Barack Obama, на інавгурації останнього Дем'єн Ескобар відзначався з Beyoncé, Jon Bon Jovi та Shakira.

За гангстерською зовнішністю Ескобар ховає безмірну чуттєвість, а скрипка співає і плаче під його нервовими пальцями. Сьогодні скрипаль створює власні шедеври, намагається не прив'язуватися до музичних напрямків і стандартів: хіти в стилі «crossover violin» набувають відтінків класики, джазу, поп-музики, R&B і хіп-хопу, перетворюючи кожен концерт музиканта в фантастичне шоу.

Після виступу у Києві всесвітньо відомий скрипаль завітає до Львова та Одеси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?