РНБО анонсувала масштабні військові навчання в Азовському морі
Категорія
Україна
Дата публікації

РНБО анонсувала масштабні військові навчання в Азовському морі

РНБО анонсувала масштабні військові навчання в Азовському морі
Джерело:  Укрінформ

Українські військові проведуть масштабні навчання у Азовському морі. Про це повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов в ході прес-конференції, відповідаючи на запитання ЗМІ стосовно того, що РФ має намір провести навчання в Азовському морі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Хочу надати інформацію, про яку я нікому ще не розказував, що українські військові також планують провести серйозні навчання в Азовському морі", - заявив Турчинов.

Очільник РНБО наголосив, що у відповідь на агресію Росії відбувається нарощення військових компонентів у Азовському морі . Турчинов відзначив, що Україна нарощує морські сили, значно посилює берегову охорону і авіаційну компоненту.

"І, безумовно, ми готові відповідати на будь-які провокації з боку російської сторони", – підкреслив секретар Ради національної безпеки і оборони.

Нагадаємо, Росія продовжує провокативне свавілля в Азовському морі, безпідставно затримуючи морські судна, які прямують в українські порти.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, директор Другого департаменту СНД МЗС РФ Андрій Руденко пригрозив, що розрив Договору між Росією і Україною про співпрацю по Азовському морю матиме серйозні наслідки для Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?